Lada cukiernicza RCC Carina
Wyposażenie standardowe
- temperatura +3 / +8 / klasa temperaturowa 3H1
- agregat wbudowany
- sterownik elektroniczny
- szyby boczne zespolone
- trzy rzędy szklanych regulowanych półek + podstawa
- odparowanie skroplin
- profile malowane na kolor złoty lub srebrny
- drewniane dodatki: wiśnia oksford, jasny dąb, mahoń, srebrny
- wnętrze regału: blacha malowana w kolorze srebrnym
- oświetlenie górne
Dane techniczne
RCC Carina | 1,0 | 1,4 |
---|---|---|
Długość całkowita (z bokami) [mm] | 1010 | 1450 |
Pojemność użytkowa [dm3] | 165 | 245 |
Powierzchnia eksploatacyjna [m2] | 1,25 | 1,84 |
Maksymalne dopuszczalne obciążenie pojedynczej półki (od górnej do dolnej) [kg] | 24/28/32/42 | 35/41/47/62 |
Agregat skraplający | wbudowany | wbudowany |
Zakres temperatur oC] | od +3 do +8 | od +3 do +8 |
Odmrażanie | automatyczne | automatyczne |
Napięcie znamionowe i częstotliwość | 230 V, 50 Hz | 230 V, 50 Hz |
Pobór mocy (nominalny - dla +25oC, 60%) [W] | 780 | 980 |
Masa urządzenia [kg] | 170 | 220 |
Cena netto | mail lub tel. | mail lub tel. |